Julbelysning

Julbelysning

Som ni alla noterat så är julbelysningen på plats i år igen.

Vi har haft lite strul med trasiga ljusslingor, vilket enligt leverantören berott på kvalitetsproblem hos tillverkaren Vi har blivit kompenserade med nya slingor, och även i vissa fall fått dessa utbytta av leverantören. Nu ska allt fungera fläckfritt igen.

Vi vill även passa på att tacka hushållen på Beckmans väg som låter oss låna el för ljusslingorna här. I ett fall har vi haft problem med strömmen, vilket slagit ut säkringar (beroende på fukt i kontrakteringen). Detta är också åtgärdat och ska fungera utan anmärkning.

Nu går vi mot ljusare tider i många hänseenden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.