Styrelsemöte 22 augusti

Nytt Pakeringssystem

Arbetet med ett parkeringsbiljett-system fortsätter. Vi har fått en bra dialog med Controlla och kommer gå vidare med denna leverantör. Det är dock lite olika upplägg kring antal boendekort och annat som vi i Hulan 1 behöver komma överens om. I slutänden handlar det om att dela rättvist på de parkeringsplatser vi har till förfogande.

Vi kommer genomföra en demokratisk omröstning kring ett antal olika alternativ. Talonger och information kommer komma i era brevlådor inom kort.

Gång och cykelväg till Kolboryd

Vi har varit på ett informationsmöte hos kommunen kring det här. Den exakta sträckningen av gång- och cykelbanan är fortfarande oklar och vi har några detaljer i avtalet med kommunen om köp av mark som vi (Hulan 1) äger, men vi räknar med att byggnationen kommer komma igång under hösten 2017.

Hemsidan

"A live and kicking", mestadels besök från Sverige men även Kanada och Ryssland visar intresse enligt "google analytics"

Bildande av samfällighet

Dialogen med lantmäteriet fortsätter.

Grannsamverkan

Nermin Rekic antar utmaningen att hålla ihop arbetet med grannsamverkan för Hulan 1, det skulle vara önskvärt med ytterligare en person för detta. Finns intresse,kontakta styrelsen, styrelsen@hulan1.se

Övrigt

Styrelsen för dialog med Sävedalens-EL om möjligheten att få en dedikerad elektriker som vi kan vända oss till vid behov.  

Comments

  1. Lennart Welin E77 16 February, 2021 at 12:46

    Parkeringskorten: Säg att mitt parkeringskort har sista datum 2020-12-31. Kommer korten at ersättas ?

    • Åsa Sunebo 27 February, 2021 at 10:27

      Hej Lennart,
      Tack för din fråga och förlåt sent svar.
      Skicka ett mail med ditt registreringsnummer till styrelsen@hulan1.se så ordnar vi ett nytt kort till dig. Du får lämna in ditt gamla kort till oss.
      Hälsningar Styrelsen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.