Styrelsemöte 19 september

Ny ytterbelysning

Vi jobbar med offert för att byta all innerbelysning till nya armaturer och eventuellt nytt kablage. Dialog förs primärt med Sävedalens EL men fler leverantörer kommer bli kontaktade. Det är fortfarande en väl stor investering men något måste göras då nuvarande armatur inte finns att köpa längre.

Hulan1 mot en samfällighet

Vi är ingen regelrätt samfällighet idag vilket vi behöver bli för att kunna ta lån. Lån måste vi kunna ta för att kunna bygga nya garage, Dialogen är igång med lantmäteriet för att se vad vi behöver göra för att bli en regelrätt samfällighet. Det är en process men vi är på väg.

Nytt Pakeringssystem

Styrelsen beslutade att boendekort skall delas ut till de boende för de bilar de har registrerade på hushållet. Eventuella besökskort kommer att delas ut till de hushåll som så önskar, detta i enlighet med det beslut som togs på årsmötet. SMS biljett kom mer att införas i området. Boende eller besökskort gäller ej avställda bilar.

Välkomstbrev till nyinflyttade

Detta skickas ut i pappersform till nyinflyttade i området, och kommer även finnas som en del av nyhetssidan. 

Comments

 1. Emilia Karlsson 14 October, 2017 at 17:42

  Angående Styrelsemöte 19 september om Ny ytterbelysning.
  Som jag kan se, fungerar belysningen fortfarande för de flesta i området, det finns några som har svårt med att byta glödlampan. Snarlika lampor finns på http://www.skanskabyggvaror.se och även i Hornbach. Det viktigaste är att en ev. ny lampas montering får plats på en 7 cm bräda, för vår del på B.väg 60, eftersom fasaden nyss har bytts på förrådet.

  • niclas.otterberg 15 October, 2017 at 11:18

   Hej
   Tack för ditt inlägg, kul att se att sidan används och att det blir ett aktivt forum, det uppskattar vi.
   Tack också för länken till ställen att handla liknande armaturer som idag.
   Om det blir aktuellt med byte av armaturer så kommer vi självklart ta fram förslag som passar så bra som möjligt för de flesta förutsättningarna.
   Mvh
   Styrelsen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.