Sammanfattning av Polisens information till vår grannsamverkan.

Sommaren är på gång och bostadsinbrotten fortsätter att minska. Efter sista utskicket, 11/4, har det varit tre fullbordade bostadsinbrott och ett försök. Det är glädjande att vårens inbrottsvåg är över och att sommaren är på gång. Nu ska vi tillsammans fortsätta hålla inbrottstjuvarna borta.

Er aktivitet har med all säkerhet hjälp till att hålla tjuvarna borta. Vi behöver fortfarande hjälpas åt att vara vaksamma. Nu är vi i semesterperioden. Säg till dina närmaste grannar när du inte är hemma så de kan hålla lite extra koll. Ta hjälp av varandra även under sommaren. Passa på att umgås eller varför inte knyta nya kontakter med grannar som du inte känner så bra. Fortsätt var observanta på okända personer och fordon! Gör så okända personer känner sig iakttagna! Och som vanligt påminner jag er om att kontakta polisen. Vid pågående händelse är det 112 som gäller. Annars ringer du 114 14. Eller går in på vår hemsida, www.polisen.se , välj län och klicka vidare till lämna tips. Det är med förebyggande insatser som t ex Grannsamverkan vi kan hjälpas åt att minska dessa brott. Glöm inte att gå in på www.samverkanmotbrott.se ,  www.polisen.se, www.ssf.se, för att ta del av fler tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.